Evet gerçekten sulu bir kek. Yıllar yıllar öncesinden çok sevdiğim bir arkadaşımın tarifi. Aslında esas adı tarçınlı kek. Arkadaşım yaparken içine tarçın da ilave ederdi. Ama tarçın ilavesi tamamen zevke kalmış. Bugüne kadar ne zaman ve nasıl yaptıysam hiç kötü olduğunu görmedim, daima güzel bir şekilde kabarır ve yumuşacık olur. Aşağıdaki malzemelerin hepsini güzelce karıştırıp kek kalıbınıza dökün. Ama kek kalıbınızı önce yağlayıp sonra da un serpmeyi unutmayın, çünkü kek kalıba yapışabilir, hele bir de misafir öncesi acele ediyorsanız kötü bir sürprizle karşılaşmamış olursunuz. Eh bunlar zaman zaman hepimizin başına gelen olaylar olduğu için hatırlatmak istedim. Kalıptan çıkartmak için servis tabağına ters çevrilip de parçalanmış kek görüntüsü kadar moral bozucu bir şey olamaz herhalde. Son zamanlarda içine su yerine portakal suyu katarak yapıyorum. Böyle de güzel oluyor. Ayrıca kakaolu da yapabilirsiniz. Hep dediğim gibi işin sırrı sizin yaratıcılığınızda saklı. Eğer kapalı ol