Hemen pişen ve
servis edilen yemekleri seviyor musunuz?
Bu tarifi
deneyebilirsiniz...
2 tane tavuk göğüs etini geniş parçalar halinde ince ince kesin.
Bir limonun suyunun içine 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber ve 1 çay kaşığı kekik ekleyerek karıştırın.
Kestiğiniz tavuk etlerini hazırladığınız bu karışımın içinde yarım saat dinlendirin. Dinlendirdiğiniz baharatlı tavuk etlerini ısıttığınız yanmaz bir tavada pişirin.
Az malzeme ile lezzetli ve hafif tatlar yakalayabilmek güzel...
Yanına da sevdiğiniz bir salata...
2 tane tavuk göğüs etini geniş parçalar halinde ince ince kesin.
Bir limonun suyunun içine 2 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı karabiber ve 1 çay kaşığı kekik ekleyerek karıştırın.
Kestiğiniz tavuk etlerini hazırladığınız bu karışımın içinde yarım saat dinlendirin. Dinlendirdiğiniz baharatlı tavuk etlerini ısıttığınız yanmaz bir tavada pişirin.
Az malzeme ile lezzetli ve hafif tatlar yakalayabilmek güzel...
Yanına da sevdiğiniz bir salata...
AFİYET OLSUN
Yorumlar
Yorum Gönder