Aslında bilinen bir tarif, hatırlatmak istedim...
Böyle tariflerde
ölçülü malzemeler veremiyorum, isteğinize göre miktarları azaltıp
çoğaltabilirsiniz...
Tavuğun göğüs
etini kullandım, soğanları ve sarımsakları zetyinyağında soteledim, ufak ufak
doğradığım tavuk etlerini de ilave ettim ve tavuk etlerinin renkleri beyaz
olana kadar orta ateşte karıştırarak pişirdim. Sonra ufak ufak doğradığım yeşil
biber ve domatesleri de ilave ettim. Domates salçasını da ekledim, tencerenin
ağzını kapatıp kısık ateşte ve su eklemeden, kendi suyunu çekene kadar
pişirdim. Ocaktan alınca tuz, kekik, köri, kimyon ve karabiber ilave ederek
karıştırdım. Acı ilavesini de isteğe göre yapabilirsiniz...
Güzel bir cuma günü ve mutlu mutlu haftasonu dileklerimle...
AFİYET OLSUN
Kaşık kaşık dalıvermek geldi içimden:)
YanıtlaSilNefiss görünüyor canım ya:)
İnanılmaz canım çekti:)
Lezzetini tabağının şıklığıyla tamamlamış gerçekten :)
YanıtlaSilEllerine sağlık ..
Sevgiler.
bu ne guzellık sevgıler
YanıtlaSilellerinize sağlık bende çok severim bu ikiliyi :) afiyetle
YanıtlaSilNasıl muhtesem bir sunum ve lezzet ..ellerinize sağlık..
YanıtlaSilMerhaba canım iadeyi ziyarete geldim ellerine sağlık bizim evinde baş lezzetlerindendir sevgiler...
YanıtlaSilNefis olmus elimi uzatip tabagi buraya cekesim geldi:)) afiyetler olsun..
YanıtlaSilkatılıyorum. :)
Silmuhteşem görünüyor:) takipçinizim bende beklerim http://birfiskelezzet.blogspot.com/ sevgilerimle...
YanıtlaSilçok güzel gözüküyor.
YanıtlaSil