Ana içeriğe atla

GÜNLER BİTTİ...


Bir kış boyunca hayalini kurduğumuz, dört gözle beklediğimiz yaz günleri bitti... Bizim için bitti...
Aslında yaz devam ediyor ama bizim tatilimiz bitti...

Çabuk bitti her zaman olduğu gibi...
Türkiye’de olmak çok güzel, seviyorum yurdumu, insanlarını...

Bir sonraki görüşme tarihine kadar mutluluklar dilendi annelere, babalara, kardeşlere, yeğenlere... Aklımız buralarda kalarak, daha fazla kalmak isteyerek, daha çok görüşmek dileyerek...

Güzel görüntüleri ve gülücükleri yanımızda götürerek dönüyoruz işte...
Bizi bekleyen yeni bir döneme hazırlanmaya çalıştık kendimizce, bol bol memleket havası kokladık...

Ve böyle böyle kareler kaldı yıl boyu bakıp bakıp hasret gidereceğimiz...
Sağlıklı ve mutlu günler dileklerimle...






Yorumlar

  1. Kareler süper,en alttaki kare en güzeli.Keyfiniz bol olsun..sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Iyi hadi bakalim, kürkçü dükkanına bekliyoruz o zaman..

    YanıtlaSil
  3. Yolunuz açık olsun canım...
    Sevgiler gönderiyorum...

    YanıtlaSil
  4. Kareler guzel ama en son kara yazin enn guzel karesi olmali..
    Cunku bu dondurmanin keyfi baska yazin..

    YanıtlaSil
  5. yediğimiz dondurmalar çok beğendim ne güzel bir görünüm hayırlı ve sağlıklı günler diliyorum.

    YanıtlaSil
  6. Kareler cok güzel en sevmedigim sey sevdiklerimizden ayrilmak ama yinede insana tatli geliyor ayriliklar seneye yine tatil var havasi bekleyeni olunca insan seviniyor sevgilerimle♥

    YanıtlaSil
  7. Gurbetin en güzel yanı kavuşma anı,Tekrarını dilerim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

KAÇ BARDAK, KAÇ KAŞIK, KAÇ GRAM

BESİN SU BARDAĞI ÇAY BARDAĞI KAHVE FİNCANI ÇORBA KAŞIĞI Su 250 g 100 g 75 g 15 g Süt 250 g 100 g 75 g 15 g Toz şeker 200 g 80 g 70 g 20 g Pirinç 250 g 100 g 70 g 15 g Bulgur 200 g 75 g 60 g 20 g Fasulye 200 g 75 g 60 g Mercimek 200 g 75 g 60 g 15 g İrmik 180 g 70 g 55 g 12 g Pudra şekeri 110 g 50 g 30 g 12 g Toz şeker 170 g 75 g 60 g 15 g Nişasta 50 g 30 g 10 g Un 110 g 50 g 30 g 12 g Galeta unu 120 g 60 g 40 g 10 g Kaşar peyniri(rende) 90 g 40 g 30 g 4 g Süt 200 g 100 gr 65 g 15 g Krema 210 g 110 g 70 g Yoğurt ...

ÇİLEKLİ, MUZLU KEK

Çilek sevmeyen yoktur diyemeyeceğim çünkü sevmeyenler olduğunu biliyorum. Çilek sevmediklerini ilk öğrendiğim zaman inanamamıştım. Çileğin sevilmeme ihtimalini hiç aklıma getirmediğimi o zaman fark ettim. Bu sebebten, çilek sevmeyenler sadece muzlu yapabilir... Ve en çok sevdiğim kek hamuru çilek ve muzla birleşince çok güzel bir kek çıktı ortaya. Denemelisiniz... Ilık ılık yiyebilirsiniz ya da meyveli olduğu için buzdolabında tutarsanız, dolaptan çıkarıp soğuk soğuk da yiyebilirsiniz. Soğuk yemek daha çok hoşuma gitti... Bu kek hamuru suyla yapılan kek hamuru. İçine istediğiniz malzemeleri ilave edebilirsiniz... MALZEMELER   4 tane yumurta 1 su bardağı şeker 1 su bardağı sıvı yağ 1 su bardağı su 3 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya Yeteri kadar muz ve çilek ( miktarı size bağlı ) Yumurta ve şekeri iyice çırptıktan sonra diğer malzemeleri de ilave edip karıştırın. Ufak ufak doğradığınız muzları da ilave edin ve ezmeden yavaşca karıştırın. ...

BUĞDAYSIZ AŞURE

Bereketlensin evler... Mis gibi aşure koksun bütün odalar... Az ya da çok... Yapmak isterim her sene... Ama aşureyi  sevip de yiyemiyorsanız buğdaydan dolayı yani gluten alerjiniz varsa pirinç kullanın buğday yerine. MALZEMELER 2 su bardağı pirinç ½ su bardağı nohut ½ su bardağı fasulye 2 su bardağı şeker 5-6 tane karanfil ( suda bekletin ) Kuru incir, kuru kayısı, kuru üzüm ( suda bekletin ) Ceviz içi, fındık içi, tarçın ve kendi zevkiniz ve alışkalıklarınıza göre başka şeyler de ilave edebilirsiniz. Pirinci 15 su bardağı su ile kaynatmaya başlayın. Su oranını kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Buğday taneleri yumuşamaya başlayınca, yine akşamdan ıslattığınız ve haşladığınız nohut ve fasulyeyi ilave edin ve beraber kaynatın. Nohutun kabuklarını da ayıklayabilirseniz daha güzel olur. Şekerini de ilave edin. Pişdiğinden ve iyice birbirleri ile özleştiğinden emin olduktan sonra ateşi söndürün. Küçük küçük doğradığınız ve suda beklettiğiz ...