Çupra ya da çipura, sanırım her ikisi de kullanılıyor…
En pratik yemeklerden bir tanesi… Özellikle yemeğiniz yoksa,
acele yemek yapmanız gerekiyorsa ya da günün sonunda yemek yapamayacak kadar
yorgunsanız çok çok basit bir tarif.
Balıklar alınıyor, tepsiye şöyle bir zeytinyağı
gezdiriliyor, balıklar diziliyor. Üstüne
patates ve domates dilimleri, iri doğranmış soğanlar ve biberler
yerleştiriliyor. Tuz, kekik ilavesinden sonra biraz da üstüne zeytinyağı
gezdiriliyor. Sonra 200 dereceye ısıtılmış fırında pişiriliyor.
AFİYET OLSUN
Merhabalar,
YanıtlaSilYeni takipçinizim bana da beklerim :)
http://nebihanakca.blogspot.com/
mmm nefis görünüyor ,balıklar harika yanına bir de bol salata ellerinize sağlık:))
YanıtlaSilnefis balığını görünce 1 Eylul e az kaldı diye sevidim yine, eline sağlık.
YanıtlaSilEn sevdigim balikkk:))eline saglik canim♥
YanıtlaSilMımm..balıklar ye beni diye bağırıyor..süper görünüyorlar..ellerinize sağlık..
YanıtlaSilAyyy canim cekti...Nefis gorunuyor canim... Yarin heralde balik pisirecem :)
YanıtlaSilOoo kimbilir nasil guzeldi bu balik..afiyetler olsun..
YanıtlaSilÇipurada çok severim:)Ellerine sağlık canım
YanıtlaSilEn sevdiğim balıklardandır. Yapılışıda çok kolay dediğin gibi..
YanıtlaSilÖzledim balık yemeyi. Yakında artık bollaşır umarım ve bol bol, taze taze yeriz...
Sevgiler canım...