YİNE KISIR AMA QUİNOA İLE...





Bu sefer bulgurlu değil. Bahsetmiştim, pilavını yapmıştım, bir de kısır yapmayı denedim, güzel oldu. Normal kısırı nasıl yapıyorsam öyle yaptım, 1 bardak quinoa için 2 bardak su yeterli geliyor. Suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirmeniz yeterli, daha sonra kısır malzemelerini katarak hazırlayabilirsiniz. Bu sefer domates ve salatalıkları da içine doğradım.

AFİYET OLSUN






Yorumlar

  1. ben bunu bilmiyorum canım.yada ismi değişik.ama görüntü harika.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlayınSil
  2. ismi ilk kez duydum, değişik.Eline sağlık..

    YanıtlayınSil
  3. Bende ik kez duydum bu Quinoa yı,bulgura benziyor görüntüsü..
    Ellerine sağlık canım..
    Sevgiler.

    YanıtlayınSil
  4. Görüntü nefis ellerinize sağlık.

    YanıtlayınSil
  5. cok hos olmusa benziyor
    ellerine saglik
    :-)

    YanıtlayınSil

Yorum Gönderme