03 Ekim 2012

YİNE KISIR AMA QUİNOA İLE...








Bu sefer bulgurlu değil. Bahsetmiştim, pilavını yapmıştım, bir de kısır yapmayı denedim, güzel oldu. Normal kısırı nasıl yapıyorsam öyle yaptım, 1 bardak quinoa için 2 bardak su yeterli geliyor. Suyunu çekene kadar kısık ateşte pişirmeniz yeterli, daha sonra kısır malzemelerini katarak hazırlayabilirsiniz. Bu sefer domates ve salatalıkları da içine doğradım.

AFİYET OLSUN






5 yorum:

  1. ben bunu bilmiyorum canım.yada ismi değişik.ama görüntü harika.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. ismi ilk kez duydum, değişik.Eline sağlık..

    YanıtlaSil
  3. Bende ik kez duydum bu Quinoa yı,bulgura benziyor görüntüsü..
    Ellerine sağlık canım..
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Görüntü nefis ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  5. cok hos olmusa benziyor
    ellerine saglik
    :-)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...