Karabuğday demişken elmalı ve kırmızı soğanlı salatasını da
deneyin derim.
Limonlu suya rendelediğiniz elmaları, ince ince doğradığınız
kırmızı soğanları, ufak ufak doğradığınız domatesleri ve maydanoz, nane, dereotu olmak üzere istediğiniz başka yeşillikleri de haşladığınız karabuğdaya ilave edin. Karabuğdayı haşladıktan sonra limon
suyu ve tuz ile birlikte karıştırın… Ve tabii ki biraz da zeytinyağ…
Böyle basit bir salata… Hemen yapılan ve uzun süre tok
tutan… İçine katılan malzemelerin miktarları sizin zevkinize göre azalabilir ya
da çoğalabilir…
AFİYET OLSUN
Ahh elmayı çok severim salatalarda. Kara buğdayı hiç denemedim. Merak etmiyor da değilim. Bu malzemelerle kulağa çok güzel geliyor bu salata.
YanıtlaSilYaz geliyor bol salata zamanı artık :D Öğlen yemeklerim için böyle bir şeyler hazırlamam güzel olabilir.
Ellerine sağlık, sevgiler.